By Z.t.

Wat hebben we van ons Kunst weekend genoten! Heerlijk zonnig warm weer erbij. De 1e dag fijn vele vele bezoekers mogen ontvangen. Men was enthousiast over de invulling van ‘onze’ boomgaard. Het werd ook echt onze plek. Onze ‘verlaten bruid’ (gastkunstenaar Hanni Stolker) zij heeft het hele weekend gezongen en wij mochten meezingen. De liederen, het samen zingen, het samen delen van al dit! Zo heerlijk! Vele uren zittend aan onze eigen tafelschikking met hapjes en drankjes en fijne gesprekken, anekdotes en meer… werd deze dag afgesloten met een hapje en een drankje bij de organisatie waar we fijne gesprekken mochten hebben met collegae kunstenaars. Later weer terug tot in de kleinste uurtjes lekker buiten gezeten aan onze tafel en doken we onze tenten, die we daar mochten opslaan, lekker in. De 2e dag was weer heerlijk weer. Ook deze dag vele vele bezoekers. Dus het was weer volop genieten van alles en de vele vele gesprekken. Het gezang van onze bruid, ach die arme…Het weekend samen afgesloten met ons ‘buffet’ aan onze tafel op onze plek. Wat zullen we dit alles missen maar de herinnering nemen we mee. Tot een volgende Kunst ontmoeting! Dag!

Foto’s en tekst: ©myckebenschop

Z.t. Collectief bij Kunstroute Lonneker Roombeek

https://ztztzt.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=236&action=edit#

Vandaag do. 24 mei in de boomgaard onderling uitgewisseld wat we gaan doen a.s. weekend. Heerlijk genoten van het mooie weer. We hebben er zin in!

'Contact'

Z.t. collectief,
bestaande uit:
Jeanine Wubbels
Johanna Mutter
Manje Dijkman
Martine Berkenbosch
Mycke Benschop

Zie over z.t. kunstenaars
www.ztztzt.wordpress.com

Voor KunstenLandschap  www.kunstenlandschap.nl 2012 is gekozen voor het thema ‘Contact
‘.

‘Contact’
Alles hangt af van satelliet communicatie,  persoonlijk contact lijkt ver te zoeken.
De werken zijn associaties op dit thema en worden gepresenteerd in de boomgaard bij ‘Kwekerij Trudeke Jansen’.

Gastkunstenaars :
Karin Dijkman
Hanni Stolker
  www.braitman.com/hannistolker.html


3 Reacties to “KunstenLandschap 2012 thema ‘Contact’”


  1. juni 22, 2012 om 10:54 pm

    2 heel snel groeiende tomatenplantjes (biologisch), van Trudeke Jansen. Alle 7 andere dames, “het was heel leuk en gezellig”, zeg ik er maar bij. Nee,het was super !! groetjes van Roderik.

  2. juni 22, 2012 om 11:02 pm

    Zegt de ene man tegen de andere man: “Hoe zit het met je zelfonderzoek”. Zegt de ander: “Nou, niet zo best, ik zit de laatste tijd nogal in de knoop met mezelf “. het bureaum, bron Radio1 0.55 u. Za. 23 juni


Plaats een reactie




april 2024
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Maanden